Pil ikon

Spartling af væg

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi har professionel stolthed. Vi hjælper både private og erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Spartling af væg og loft udføres af kompetent firma

  Har du brug for spartling af væg? Hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS har vi stor ekspertise med alle former for maler- og spartelarbejde på lofter og vægge. Vi anvender altid kvalitetsprodukter og udviser stor omhyggelighed, når vi har en spartelopgave.

  Vi arbejder for både private og erhverv og har kunder i blandt andet Slangerup, Ølstykke og Frederikssund – samt mange andre steder.

  Ordentligt spartelarbejde sikrer en pæn og holdbar væg

  Vi tilbyder både fuldspartling og spartling af huller i væg og loft, og vi udfører gerne det efterfølgende malerarbejde. Spartelarbejde handler først og fremmest om at fjerne huller i væggen og måske i loftet samt eventuelle mellemrum mellem gipsplader.

  Spartling af væg handler også om at gøre overfladen helt glat og fin, så den er klar til opsætning af eventuel væv og filt samt til selve malerarbejdet. Det kan også være i forbindelse med traditionelt tapet eller fotostater. Ordentligt spartelarbejde sikrer ikke bare en pæn og jævn overflade. Den sikrer også, at tapetet eller malingen bliver siddende på væggen.

  Vi udfører også gerne det efterfølgende tapet- og malerarbejde. Vi har stor erfaring med både tapetsering og maling af vægge med videre, og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning omkring spartelmetode og det efterfølgende tapet- og malerarbejde.

  Garanti for kvalitetmalerarbejde

  Er du på udkig efter en erfaren maler? Mads Thiemke malerfirma er synonym med kvalitet i malerbranchen. Uanset din maleropgave, stor som lille, har vi ekspertisen til at løfte den. Vi tilbyder et bredt spektrum af malerløsninger – og er din ønskede ydelse ikke nævnt, kontakt os for en skræddersyet løsning, der opfylder dine unikke behov.

  Alle former for spartelopgaver for private og erhverv

  Vi udfører typisk spartelopgaver i forbindelse med nybyggeri, renovering eller fraflytning. Det kan også være i forbindelse med salgsklargøring af en bolig. Eller det kan være, du blot ønsker nyt tapet eller ny maling på væggene.

  I andre tilfælde skal der spartles i forbindelse med håndværkerbesøg, hvor der efterfølgende er behov for tapet- eller malerarbejde. Måske har du fjernet en radiator, eller måske har du fjernet en væg. I værste fald er der opstået en sod-, brand- eller vandskade, men det kan også være råd- og svampeskader.

  Vi modtager også gerne opgaver fra blandt andet entreprenører, håndværkere og boligudlejere. Her kan vi ordne alt fra fraflytningslejligheder til løbende moderniseringsopgaver samt forskellige former for skader.

  Altid fokus på kvalitet, service og dialog i vores arbejde

  Vi er klar til at løfte alle opgaver, så du får flotte vægge og pæne lofter, der vil holde i mange år, før der atter skal tapetseres eller males.

  Spartling af væg
  Vi imødekommer gerne komplicerede opgaver og særlige opgaver. Det kan for eksempel være gamle boliger med særlige forhold. Men vi tager også meget gerne helt simple og nemme opgaver.

  Du kan være ganske sikker på, at kvaliteten er i orden, når vi udfører spartling af væg og loft samt udfører tapet- og maleropgaver. Vi har altid fokus på kvalitet, service og dialog. Vi starter gerne med en dialog om opgaven og om forventningerne, og vi ser helst, at dialogen fortsætter og udvikler sig til en nær relation.

  Vi har den overbevisning, at både dialog og den nær relation fører til de bedste resultater for kunden. Derfor lytter vi altid til kunderne og deres ønsker og behov. Dermed sikrer vi, at vi får glade og tilfredse kunder, som gerne kommer igen.

  Hvad koster spartling af væg og loft?

  Prisen for spartling af væg og loft kommer an på, om der blot er tale om nogle enkelte huller, som skal dækkes, eller om der er tale om fuldspartling, hvor der kommer spartelmasse på alle flader, hvorpå de slibes. Processen kan gentages med et eller flere lag. Dermed afhænger prisen også af mængden af spartelmasse.

  Vores priser for at spartle afhænger endvidere af væggens tilstand, og det kan være nødvendigt med filt på ældre vægge og lofter, hvis det skal blive ordentligt. Der kan også være behov for en snedker eller tømrer, hvis vægge og lofter er i dårlig stand.

  Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores bedste for at levere arbejdet i den højeste kvalitet. Vi er kendetegnet ved stor faglig integritet forlader ikke opgaven, før vores kunder er helt tilfredse med arbejdet.

  Kontakt os for at høre mere om spartling af huller i væg

  Du er altid meget velkommen til at få mere at vide om spartling af huller i væg eller om fuldspartling. Vi tager gerne en snak om, hvad du ønsker. Vi har konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en spartelopgave.

  Du kan ringe til os på telefon 20 85 99 77, hvis du vil høre mere, eller hvis du vil bestille os til en opgave. Du kan også skrive til e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud