Pil ikon

Maling af facade

Få professionel hjælp til maling af facade. Vi har mange års erfaring inden for området og står klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Maling af facade til din bolig

  Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facade. Derfor kan vi hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i jeres hus.

  Udvalget af produkter og farver til facader er så stort, at det kan virke uoverskueligt. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

  Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Det giver huset liv og et personligt udtryk.

  Hvis der er mindre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver helstøbt og gennemført.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på parcelhuset, sommerhuset, villaen og etageejendommen.

  Maling af facade pris

  Hvis du søger en maler til at hjælpe dig med maling af facaden, oven i købet til en god pris. Så lad Malerfirmaet Mads Thiemke hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for pudsning og maling af facader, på alt lige fra huse til lejeligheder. Prisen for maling af facade afhænger i stor grad, hvor stort et areal der skal males, samt standen af facaden. Hvis der er meget renoveringsarbejde inden maling kan komme på er prisen selvfølgelig en helt anden end hvis der kun skal maling på. Vi kommer meget gerne ud til dig, og giver et uforpligtende tilbud på netop din facade opgave.

  Maling Facade carport
  udvendig maling af facade

  Få professionel hjælp til maling af facaden

  Det kan sagtens lade sig gøre at male facaden selv, dog er det en tidskrævende proces og det er ikke sikkert at resultatet bliver helt uden mangler, fejl eller sjusk. Derfor kan du med fordel lade os varetage opgaven og klare malingen af facaden. Vi har mange års erfaring inden for området og kan klare jobbet hurtigt og effektivt. Derudover har vi de fornødne kompetencer til at vejlede dig om hvordan du bedst muligt passer på din facade, så den holder mange år frem. Vi benytter udelukkende de bedste materialer når vi kommer til din bolig for at male facaden, du kan derfor stole trygt på, at slutresultatet bliver udført til perfektion.

  Vi hjælper også med andre maleropgaver

  Vælg Mads Thiemke for malerarbejde, der kombinerer kvalitet med flere års erfaring. Vi tager imod alle typer af maleropgaver og leverer resultater, der taler for sig selv. Vores tilbud inkluderer et væld af ydelser, og vi står altid klar til at diskutere, hvordan vi kan opfylde dine særlige malerbehov.

  Få et uforpligtende tilbud på maling af facade

  Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, i forhold til maling af facade eller en anden maleropgave. Så kan du fange os på telefon 20 85 99 77 eller via mail mads@thiemkemaler.dk / kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud