Pil ikon

Maling af loft

Vi tilbyder professionel maling af loft. Har du et loft der skal males, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning der fungerer for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Maling af loft med solid kvalitetsmaling

  Er det blevet tid til maling af loft? Hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS maler vi alle typer lofter hos både private og erhverv. Vi anvender udelukkende solid kvalitetsmaling, der holder, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

  Vi holder til i Slangerup, hvor vi maler for både lokale kunder og kunder i Nordsjælland, blandt andet Ølstykke, Frederikssund og omegn.

  Vejledning i at vælge den rette farve og nuance

  Under normale omstændigheder skal lofter ikke males ret tit, og hvis man holder sig til den klassiske hvide farve, så opstår der sjældent behov for en ny farve. Men der kan opstå småskader på loftet, og hvis væggene bliver malet, kan loftet komme til at virke falmet.

  Vi maler gerne loftet i lige præcis den farve, nuance og kvalitet, du ønsker. Der er meget stor forskel på lofter, og derfor bør du vælge en loftmaling, som passer til loftet, rummet og andre forhold såsom lysindfald. Farver kan i det hele taget påvirke rummets udtryk i både negativ og positiv retning.

  Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med maling af loft, så du kan vælge den bedste løsning, og ikke behøver at tænke på andet end farvevalg. Vi hjælper naturligvis gerne med valg af farve og nuance, hvis du er i tvivl, eller hvis du ønsker inspiration.

  Maler med kvalitet

  Når det kommer til maleropgaver er malerfirmaet Mads Thiemke din kvalitetsmaler. Med mange års erfaring i branchen er der ikke de maler udfordringer vi ikke kan klare. Vi tilbyder bl.a andet: 

  Er din ydelse ikke på listen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er sikre på at vi helt sikkert også kan hjælpe med en malerløsning til dine behov.
  Malermester maler væg i stue

  Maleropgaver udføres for udlejere og håndværkere

  Vi udfører gerne malerarbejde for erhverv, fx håndværkere, boligudlejere og boligforeninger. Det kan for eksempel være fraflytningslejligheder, men det kan også være i forbindelse med modernisering og renovering. Vi maler også i forbindelse med blandt andet vand- og brandskader.

  Vi kan endvidere komme ud i forbindelse med håndværkerbesøg, hvor der efterfølgende er behov for malerarbejde. Der kan for eksempel være behov for maling af loft og vægge, hvis der er lavet en ny væg, eller den gamle er fjernet.

  Dialog skaber de bedste resultater til dit loft

  Vi maler alle slags lofter lige fra gamle trælofter til nye betonlofter. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering eller fraflytning. Vi hjælper også i forbindelse med salgsklargøring, men det kan også være, at du blot vil have nogle andre farver uden nogen særlig årsag.

  Vi er klar til at løfte opgaven, så du får et flot loft, der ser pænt ud i mange år. Vi imødekommer også særlige ønsker og komplicerede opgaver. Det kan være ældre eller ligefrem gamle boliger, hvor der kan være helt specielle krav eller forhold.

  Du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du vælger os til maling af loft eller andre maleropgaver. Vi har altid fokus på kvalitet, service og den tætte dialog. Derfor starter vi med en dialog, før vi går i gang med maleropgaven. Vi ser gerne, at dialogen fortsætter og udvikler sig til en nær relation.

  Vi er overbevist om, at dialog og nære relationer skaber de bedste resultater. Derfor lytter vi til vores kunders ønsker og behov, når vi får en maleropgave. Det er med til at sikre glade og tilfredse kunder, som kommer igen og igen.

  Hvad koster maling af loft?

  Vores priser for maling af loft afhænger først og fremmest af loftets tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer.

  Prisen afhænger også af dit valg af selve malingen og antal lag. Maling i god kvalitet behøver færre lag. Det kan være nok med ét lag, hvis et hvidt loft skal friskes op, men et misfarvet eller mørkt loft, behøver oftest to eller flere lag.

  Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har stor faglig integritet og forlader ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

  Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

  Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud