Pil ikon

Indvendigt malerarbejde

Få professionel hjælp til indvendigt malerarbejde. Vi har mange års erfaring inden for området og kan hjælpe både private og erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Indvendigt malerarbejde udført til perfektion

  Hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS står vi for et elegant og grundigt malerarbejde i til maling af din bolig og for erhverv. Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.
   
  Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer. Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.
   
  Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt. Kontakt os for en samtale om din opgave angående indvendigt malerarbejde.

  Komplet Malerservice til erhverv

  Vores malerfirma er dedikeret til at betjene erhvervskunder, herunder håndværkere, boligudlejere og boligforeninger, med et bredt udvalg af maleropgaver. Vi håndterer projekter lige fra fraflytningslejligheder til omfattende moderniserings- og renoveringsarbejde, inklusiv indvendigt malerarbejde og maling af lofter. Vi er også dygtige til opsætning af tapet og filt.

  Vi udfører malerarbejde i forbindelse med vand- og brandskader. Derudover er vi tilgængelige for maleropgaver efter håndværkerbesøg, såsom maling af lofter og vægge ved nye eller fjernede vægge.

  Maling af din bolig

  Malerfirmaet Mads Thiemke tilbyder malerarbejde i topkvalitet. Med vores dybdegående og brede erfaring inden for branchen, er der ingen maleropgave, vi ikke kan håndtere. Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser, og er du i tvivl om vi kan dække dine specifikke behov, så tøv ikke med at kontakte os for en skræddersyet løsning. Vi hjælper bl.a med:

  En god dialog skaber de bedste resultater

  Vi går op i den gode dialog. Vores brede erfaring fortæller os, at dialogen er med til at skabe de gode resultater og de gode relationer. Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du vælger os til indvendigt malerarbejde, f.eks. maling af køkken, maling af lejlighed eller maling af hus.

  Malerfirmaet Thiemke, står klar til at løfte opgaven, så du får et flot resultat af indvendigt malerarbejde, som ser flot ud i mange år fremover. Vi imødekommer også særlige ønsker og komplicerede opgaver. Det kan være alt fra ældre boliger, hvor der kan være specielle krav ift. bevarelse af de oprindelige farver, til nye og moderne boliger med andre krav til æstetik.

  Vi har altid fokus på høj kvalitet og service, samt den tætte dialog med vores kunder. Derfor starter vi altid med en dialog, før vi går i gang med indvendigt malerarbejde. På den måde for vi lavet en forventningsafstemning mellem dit vision og dine ønsker, samt vores professionelle rådgivning.

  Du kan forvente, at vi altid lytter til dine ønsker og behov, når vi får din maleropgave om indvendigt malerarbejde. Med det, sikrer vi en glad og tilfreds kunde, som ofte kommer igen.

  Giv dit køkken nyt liv

  Hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS kan vi hjælpe dig med at give dit køkken nyt liv. Vi har gennem årene hjulpet en masse kunder med at pifte deres køkken op med indvendigt malerarbejde i køkkenet.
   
  Maling af køkken er en fantastisk måde at opgradere dit hjems udseende på. Hos Malerfirmaet Mads Thiemke ApS er vi dedikerede til at levere enestående resultater og hjælpe dig med at opnå det køkken, du altid har drømt om.
   
  Maling af køkkenet kan også have praktiske fordele. Nogle af disse fordele er blandt andet beskyttelse af køkkenskabene og væggene mod daglig slitage, så de holder længere.
   
  Hvis du overvejer at male dit køkken, så kontakt os i dag og modtag et attraktivt tilbud. Lad os hjælpe dig med at skabe et køkken, der er både smukt og funktionelt.

  Trænger din stue til en opgradering?

  Vores priser for maling af loft afhænger først og fremmest af loftets tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer.

  Prisen afhænger også af dit valg af selve malingen og antal lag. Maling i god kvalitet behøver færre lag. Det kan være nok med ét lag, hvis et hvidt loft skal friskes op, men et misfarvet eller mørkt loft, behøver oftest to eller flere lag.

  Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har stor faglig integritet og forlader ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

  Kvalitet og bæredygtighed i harmoni med indvendigt malerarbejde

  Uanset om du har brug for indvendig maling af bolig, indvendig malling af hus eller indvendig malling af lejlighed, er vi hos Malerfirmaet Mads Thiemke specialister i at håndtere alle indvendige maleropgaver. Vi har ekspertisen og erfaringen til at levere enestående resultater, uanset omfanget af opgaven.
   
  Vi sætter en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov, og vores mål er altid at levere et malerarbejde, som er lige efter dine behov og ønsker. Derudover prioriterer vi din sundhed og sikrer et sundt indeklima i dit hjem ved at anvende indeklima godkendte maling til alt indvendigt malerarbejde vi udfører.
   
  Hos os har vi fokus på kvalitet og miljøvenlighed, så du kan være tryg ved, at vi leverer indvendigt malerarbejde af højeste kvalitet, samtidig med at være opmærksomme på bæredygtighed.
   
  Vores kompetente malere er erfarne inden for indvendigt malerarbejde af boliger, huse og lejligheder, og vi sikrer, at dit hjem får den opgradering, det fortjener. Lad os hjælpe dig med at opgradere udseendet af din bolig.

  Få et attraktivt tilbud på indvendigt malerarbejde

  Ønsker du et tilbud på indvendigt malerarbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker, forventninger og budget. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på indvendigt malerarbejde.
   
  Ring på telefon 20 85 99 77 eller skriv til os på mail Mads@thiemkemaler.dk, eller via formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud