Indvendigt malerarbejde

Få professionel hjælp til indvendigt malerarbejde. Vi har mange års erfaring inden for området og kan hjælpe både private og erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Indvendigt malerarbejde udført til perfektion

  Malerfirmaet Mads Thiemke ApS står for et elegant og grundigt malerarbejde i private hjem.

  Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

  Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

  Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

  Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår smukt.

  Kontakt os for en samtale om din opgave.​

  Malerarbejde udføres for udlejere og håndværkere

  Vi udfører gerne malerarbejde for erhverv, fx håndværkere, boligudlejere og boligforeninger. Det kan for eksempel være fraflytningslejligheder, men det kan også være i forbindelse med modernisering og renovering. Vi maler også i forbindelse med blandt andet vand- og brandskader.

  Vi kan endvidere komme ud i forbindelse med håndværkerbesøg, hvor der efterfølgende er behov for malerarbejde. Der kan for eksempel være behov for maling af loft og vægge, hvis der er lavet en ny væg, eller den gamle er fjernet.

  ​​Dialog og relationer skaber de bedste resultater

  Vi maler alle slags lofter lige fra gamle trælofter til nye betonlofter. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering eller fraflytning. Vi hjælper også i forbindelse med salgsklargøring, men det kan også være, at du blot vil have nogle andre farver uden nogen særlig årsag.

  Vi er klar til at løfte opgaven, så du får et flot loft, der ser pænt ud i mange år. Vi imødekommer også særlige ønsker og komplicerede opgaver. Det kan være ældre eller ligefrem gamle boliger, hvor der kan være helt specielle krav eller forhold.

  Du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du vælge os til maling af loft eller andre maleropgaver. Vi har altid fokus på kvalitet, service og den tætte dialog. Derfor starter vi med en dialog, før vi går i gang med maleropgaven. Vi ser gerne, at dialogen fortsætter og udvikler sig til en nær relation.

  Vi er overbevist om, at dialog og nære relationer skaber de bedste resultater. Derfor lytter vi til vores kunders ønsker og behov, når vi får en maleropgave. Det er med til at sikre glade og tilfredse kunder, som kommer igen og igen.​

  Hvad koster maling af loft?

  Vores priser for maling af loft afhænger først og fremmest af loftets tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer.

  Prisen afhænger også af dit valg af selve malingen og antal lag. Maling i god kvalitet behøver færre lag. Det kan være nok med ét lag, hvis et hvidt loft skal friskes op, men et misfarvet eller mørkt loft, behøver oftest to eller flere lag.

  Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har stor faglig integritet og forlader ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

  Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

  ​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.