Pil ikon

maler erhverv

Prof. maler til erhverv. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi har professionel stolthed. Vi hjælper både private og ​erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  ​Maleropgaver for Erhverv

  Malerfirmaet Mads Thiemke ApS løser alle typer maleropgaver for virksomheder.

  Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Malerfirmaet Mads Thiemke står klar til enhver udfordring!

  Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

  Vi samarbejder med mange virksomheder og kan nævne Bella Centeret, som vi hjælpe med at male moduler og vægge til nye arrangementer. ​Nedenfor kan du se nogle eksempler på vores arbejde.

  Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malerfirmaet Mads Thiemke et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!

  Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

  Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

  Hvad koster et malerfirma til erhverv

  Prisen for et malerfirma til erhvervsbrug varierer afhængigt af projektets omfang og specifikke krav. Hos Malerfirmaet Mads Thiemke forstår vi vigtigheden af budgetvenlige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, der afspejler vores engagement i både håndværksmæssig kvalitet og effektivitet.

  Vi er udstyret til at håndtere en række erhvervsprojekter, fra mindre kontorrum til større kommercielle bygninger, og vi sikrer, at hvert projekt bliver gennemført med den største omhu og professionalisme.

  Kontakt os for et skræddersyet tilbud, der passer til dine specifikke erhvervsmalerbehov.

  Maleropgaver til enhver lejlighed

  Mads Thiemke malerfirma er din go-to ekspert for alle maleropgaver. Vores mangeårige erfaring sikrer kvalitet og håndværk, der matcher dine behov. Uanset omfanget af din maleropgave, står vi klar til at levere en løsning, der overgår dine forventninger. Mangler du en ydelse på vores liste, kontakt os for en personlig vurdering.

  Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

  ​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud