maler erhverv

Prof. maler til erhverv. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi har professionel stolthed. Vi hjælper både private og ​erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  ​Maleropgaver for Erhverv

  Malerfirmaet Mads Thiemke ApS løser alle typer maleropgaver for virksomheder.

  Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, skal klasseværelserne genopfriskes, skal børnehaven have malet farverige motiver, der udfordrer fantasien, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Malerfirmaet Mads Thiemke står klar til enhver udfordring!

  Vi har mange års erfaring inden for malerfaget, og vi er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Vi har svaret!

  Vi samarbejder med mange virksomheder og kan nævne Bella Centeret, som vi hjælpe med at male moduler og vægge til nye arrangementer. ​Nedenfor kan du se nogle eksempler på vores arbejde.

  Skal I have foretaget en facaderenovering, er Malerfirmaet Mads Thiemke et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Vi ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner vi om!

  Vi forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe vores malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

  Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

  Se tidligere opgaver

  Hvad koster maling af loft?

  Vores priser for maling af loft afhænger først og fremmest af loftets tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer.

  Prisen afhænger også af dit valg af selve malingen og antal lag. Maling i god kvalitet behøver færre lag. Det kan være nok med ét lag, hvis et hvidt loft skal friskes op, men et misfarvet eller mørkt loft, behøver oftest to eller flere lag.

  Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har stor faglig integritet og forlader ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

  Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

  ​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.