Opsætning af tapet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vi har professionel stolthed. Vi hjælper både private og ​erhverv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Opsætning af tapet til hjemmet

  Malerfirmaet Mads Thiemke ApS har mange års erfaring med opsætning af tapeter, filt og væv. Vi står også med glæde til din rådighed for en grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem. Tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige stemninger og udtryk. Fra det traditionelle til det moderne, fra det farverige og spraglede til det afdæmpede og enkle. Opsætning af tapet kræver, at væggen er helt glat og jævn. Derfor kan det være nødvendigt med spartling eller renovering inden opsætningen påbegyndes. Kontakt os hvis du har spørgsmål om vægbeklædninger eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.​

  Maleropgaver udføres for udlejere og håndværkere

  Vi udfører gerne malerarbejde for erhverv, fx håndværkere, boligudlejere og boligforeninger. Det kan for eksempel være fraflytningslejligheder, men det kan også være i forbindelse med modernisering og renovering. Vi maler også i forbindelse med blandt andet vand- og brandskader.

  Vi kan endvidere komme ud i forbindelse med håndværkerbesøg, hvor der efterfølgende er behov for malerarbejde. Der kan for eksempel være behov for maling af loft og vægge, hvis der er lavet en ny væg, eller den gamle er fjernet.

  ​​Dialog og relationer skaber de bedste resultater

  Vi opsætter tapet på alle slags flader. Det kan være i forbindelse med nybyggeri, renovering eller fraflytning. Vi hjælper også i forbindelse med salgsklargøring, men det kan også være, at du blot vil have nogle andre farver uden nogen særlig årsag. Vi er klar til at løfte opgaven, så du får en flot væg, der ser pænt ud i mange år. Vi imødekommer også særlige ønsker og komplicerede opgaver. Det kan være ældre eller ligefrem gamle boliger, hvor der kan være helt specielle krav eller forhold. Du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du vælge os til opsætning af tapet eller andre maleropgaver. Vi har altid fokus på kvalitet, service og den tætte dialog. Derfor starter vi med en dialog, før vi går i gang med tapet opgaven. Vi ser gerne, at dialogen fortsætter og udvikler sig til en nær relation. Vi er overbevist om, at dialog og nære relationer skaber de bedste resultater. Derfor lytter vi til vores kunders ønsker og behov, når vi får en maleropgave. Det er med til at sikre glade og tilfredse kunder, som kommer igen og igen.​

  Opsætning af tapet pris

  Vores priser for opsætning af tapet afhænger først og fremmest af væggenes tilstand. Mindre huller er nemme at udbedre, men de skal stadig spartles og slibes. Ældre vægge eller lofter kan have behov for filt eller lignende. I helt særlige tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp af en snedker eller tømrer. Prisen afhænger også af dit valg af selve tapetet. Tapet i god kvalitet, har en anden pris end billigere tapet, derudover vil dyrere tapet også holde længere og derved behøver det ikke at blive skiftet. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden bliver i top. Vi har stor faglig integritet og forlader ikke opgaven, før kunden er 100 % tilfreds med arbejdet. Det er måske den vigtigste grund til, at du skal vælge vores malerfirma.

  FÅ ET TAPET TILBUD TIL EN KONKURRENCEDYGTIG PRIS

  ​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.