Pil ikon

Maler Ølstykke

Maler til hjælp af både private og erhverv.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores malerarbejde i Ølstykke og vi har høj professionel stolthed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du et spørgsmål vedrørende professionelt malerarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.


  Lokal maler i Ølstykke

  Er du på udkig efter en pålidelig og professionel maler i Ølstykke og omegn? Så er Malerfirmaet Mads Thiemke det rette valg for dig! Som erfaren maler Ølstykke, tilbyder en bred vifte af malerservices.

  Vi kan bl.a. hjælpe med:

  Uanset om du har brug for at få malet en enkelt væg eller ønsker en større renovering af dit hjem eller virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig som din lokale maler Ølstykke. Vi lægger stor vægt på kvalitet og benytter kun de bedste materialer på markedet for at sikre et flot og holdbart resultat.

  Vi sætter en ære i at levere en pålidelig service og overholde aftalte deadlines. Som din profesionelle maler Ølstykke, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring valg af farver og materialer, så du får det bedste resultat.

  Pålidelig og kompetent malerfirma

  Vi ved hvor vigtigt det er at have et pålideligt og kompetent malerfirma, når man skal have malet sit hjem i Ølstykke. Hos Malerfirmaet Mads Thiemke, går vi derfor den ekstra mil for at levere det bedste kvalitets malerarbejde til din bolig i Ølstykke.

  Vi har mange års erfaring med at udføre forskellige typer af maleropgaver. Derfor står vi som din profesionelle maler, altid klar til sparring og rådgivning omkring farvevalg, materialer og teknikker.

  Vi benytter kun kvalitetsmaterialer fra de bedste producenter på markedet, så du altid er garanteret at få det bedste maler resultat.

  Vi går altid efter at levere en pålidelig og effektiv service, og vi sørger for at overholde aftalte deadlines og leveringstider. Vi vil gerne sikre, at vores kunder altid er tilfredse med vores arbejde, og derfor er kvalitet og god service altid vores topprioritet.

  Maleropgaver til ethvert behov

  Hos Malerfirmaet Mads Thiemke tilbyder vi en bred vifte af malerydelser til vores kunder.

  Vi har flere års erfaring fra det mere traditionelle malerarbejde til specialopgaver såsom tapetsering og spartling. Uanset om du skal have udført en lille eller stor opgave, så står vi altid klar til at hjælpe dig, som din lokale maler Ølstykke.

  Er du på udkig efter en maler, der kan løse en særlig opgave eller hjælpe dig med at finde den bedste løsning? Som din kompetente maler Ølstykke, står vi klar til at tackle enhver udfordring og sikre dig en tilfredsstillende løsning.

  Priser på en maler Ølstykke?

  Malermester Mads Thiemke udfører malerarbejde

  Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor for vores kunder, når de skal beslutte sig for at få udført malerarbejde i Ølstykke. Derfor tilbyder vi altid en konkurrencedygtig pris på vores malerydelser i Ølstykke.

  Prisen på malerarbejde afhænger af flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet, valg af materialer og tidsforbruget. Vi er altid åbne for en dialog om priser og vi tager altid hensyn til vores kunders ønsker og budget.

  Kvalitet behøves ikke at koste kassen. Derfor stræber vi efter at tilbyde en malerservice af høj kvalitet til en fair pris, så vores kunder i Ølstykke altid får den bedste oplevelse med os.

  Kontakt os i dag på 20 85 99 77, via kontaktformularen eller på vores mail Mads@thiemkemaler.dk.

  Få et malertilbud til en konkurrencedygtig pris

  ​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en nærmere snak om dine ønsker og budget. Herefter udarbejder et uforpligtende tilbud på maling af loft. Vi har naturligvis konkurrencedygtige priser for vores malerarbejde.

  Du kan ringe på telefon 20 85 99 77 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail Mads@thiemkemaler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud